Welkom bij Tegelambacht Borrenbergs!

Ton Borrenbergs is met zijn ruim twintig jaar ervaring op het gebied van tegelwerk, eigenaar van Tegelambacht Borrenbergs.

Tegelambacht Borrenbergs houdt zich bezig met het afwerken van vloeren en wanden met steenachtige materialen zoals tegels, natuursteen en mozaïek. Er worden tegels geplaatst in allerlei variaties zowel nieuwbouw als renovatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten lijmen en species.

Indien u nieuwbouwplannen heeft voor uw badkamer, douche,  keuken of tegelvloer, of denkt  aan renoveren, neem dan gerust contact met ons op om de zaken vaktechnisch te bespreken.
Tegelambacht Borrenbergs denkt met u mee en garandeert een hoge persoonlijke service en kwaliteit, wat resulteert in een betaalbare oplossing. 

Tegelinkoop staat voor ons op de tweede plaats. Toch kunnen we altijd onafhankelijk bemiddelen en hebben we uitstekende  contacten met verschillende tegelhandelaren in de regio waar we met zeer goede condities voor u kunnen inkopen. Indien u via Tegelambacht Borrenbergs materialen bestelt worden deze gratis bezorgd, ingemeten en gecalculeerd. 
              
Tegelambacht Borrenbergs is lid van Bovatin hetgeen gararant staat voor zekerheid en goede kwaliteit.Tegelambacht Borrenbergs heeft zich bewezen goed zicht te hebben op verschillende zaken. Denk hierbij aan plannen, inschattingsvermogen etc. Creatief, betrouwbaar, flexibel en enthousiast zijn karaktereigenschappen waarin Tegelambacht Borrenbergs zich zeker herkent.